top of page

Et besøg værd - siges det..!

Alle os, der har vores dagligdag i Vestjylland, ved godt at dette er store ord på disse kanter. Hos Resen Landhandel er vi meget stolte og glade for netop disse ord – det betyder nemlig, at vi gør vores arbejde godt. Rigtig godt.

Fra vi slog dørene op i 2006 har vores målsætning at opbygge en god forretning, med højt serviceniveau og et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til de rette priser.

Vi har, gennem årene, specialiseret os i fodring af dyr og rådgivning om pasning, samt vedligeholdelse af hjemmets forskellige hobbyområder.

Resen Landhandel er, som en naturlig del af udviklingen, blevet en del af Dyr & Liv. Dette nye samarbejde betyder, at vi nu vil stå endnu stærkere i fremtiden – med indkøbsfordele, markedsføringsfordele og gode kollegaer. Vi kan arbejde og agere som de store kæder og stadig bevare vores egne værdier – alt sammen til gavn og glæde for vores kunder.
 

Hos Resen Landhandel et bredt sortiment i foder og tilbehør til heste, får, geder, høns, hunde og katte. Desuden har vi et bredt sortiment til haven. Skal du lave indhegning, finder du også det hos os – vi har et stort udvalg i hegnsartikler.

Har du brug for varmen – kan vi også hjælpe dig med træpiller, træbriketter eller gas.

Velkommen til Resen Landhandel

Vi lægger vægt på en god, åben og ærlig dialog – således alle vores kunder føler sig velkomne og godt tilpas, når de besøger vores butik. Vores sortiment er sammensat, så alle kan handle både stort og småt.

Vi glæder os til at se jer…

 

Om Resen Landhandel

bottom of page